Connect with us

Sanatate

Şeful Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Botoşani, demis înainte de nuntă

Published

on

lupascucostel

Costel Lupascu, aflat in prezent in concediu de odihna pentru ca la sfarsitul saptamanii se insoara si este cununat de Anca si Tonino Boldea, a aflat, astazi, ca a fost demis de la Casa de Asigurari de Sanatate.

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea a anuntat demiterea a 43 de sefi de case de sanatate din tara, in urma modificarii cu mai mult de 50% a indicatorilor de performanta.

Dupa publicarea ordinului in Monitorul Oficial, vor fi numiti sefi interimari, urmand ca ulterior sa se organizeze concursuri.

“Noi stiam despre aceste modificari ale ordinului privind indicatorii de performanta ai presedintilor. S-au modificat indicatorii la nivel national  motiv pentru care conform contractului de management a venit si revocarea la nivel national a tuturor presedintilor, s-a facut in grup. Eu sunt acum in concediu de odihna pentru ca la sfarsitul saptamanii ma insor. Cand o sa ma intorc sunt sigur ca se va rezolva problema fara nicio discutie, adica voi primi si eu ordin de menire pe post ca interimar pana la organizarea unui nou concurs la care am de gand sa particip”, a declarat Costel Lupascu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad