Connect with us

Auto

Proprietarii de maşini Volkswagen vor fi chemaţi la service să li se scoată “softul”

Published

on

volkswagen_logo foto realitatea

Noul director de la Volkswagen are un plan global pentru motoarele diesel care presupune şi modificarea tuturor motoarelor diesel echipate cu sisteme de fraudare a testelor de emisii.

Volkswagen a pus la punct un plan de acțiune ‘global’ pentru a se asigura că motoarele sale diesel vor respecta normele în materie de emisii poluante, a declarat Matthias Mueller, noul director general al grupului auto german, transmite Reuters.

În următoarele zile Volkswagen va propune clienților săi să vină să-și modifice modelele diesel echipate cu softul care permitea manipularea testelor de emisie.

De asemenea, în luna octombrie compania va informa autoritățile cu privire la soluțiile tehnice pe care le va furniza, a declarat Matthias Mueller într-un discurs ținut luni seară în fața managerilor de top de la Volkswagen reuniți la sediul central de la Wolfsburg.

De asemenea, Mueller a anunțat că în viitor marca VW va deveni ‘la fel de independentă’ ca și Audi și Porsche, diviziile de lux care sunt cei mai mari contributori la rezultatele grupului, potrivit textului discursului din care Reuters a obținut o copie. ‘Pentru mine, noua structură a grupului este primul pas și totodată baza pentru modernizarea Volkswagen’, a spus Mueller.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad