Connect with us

Politica

Deputatul Gireadă vrea să ajungă şef la CJ Botoşani dar nu are susţinere nici măcar din partea colegilor de partid. Primar PNL: „Încă îl mai cred raţional”

Published

on

verginel gireada

Verginel Gireadă a fost primar al comunei Mihai Eminescu iar din toamna anului 2012 ocupă funcţia de deputat în Parlamentul României. Mai nou, liberalii botoşăneni spun că Verginel Gireadă vrea funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani.

Problema este că la alegerile locale de anul viitor, nu va mai exista vot uninominal ci preşedintele Consiliului Judeţean va fi ales din rândul consilierilor. Asta înseamnă că Verginel Gireadă va trebui să-şi convingă prima dată colegii de partid, ceea ce nu este simplu.

Spre exemplu, unul dintre primarii PNL nu este dispus să-l ajute pe Verginel Gireadă, fie că va candida pentru funcţia de parlamentar fie pentru cea de preşedinte al Consiliului Judeţean.

”Eu nu cred că domnul Verginel Gireadă va candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Încă îl mai cred raţional. Cred că a înţeles că partidul are nevoie de o reformă, de oameni noi, de elite, de doctori, profesori, oameni competenţi, oameni civilizaţi, oameni normali care să lupte pentru o societate prosperă”, a declarat Cătălin Rotundu, primarul comunei Dîngeni.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad