Connect with us

Politica

Doina Federovici rămâne şefa femeilor din PSD Botoşani

Published

on

federovici psd

Comunicat. Duminica, 27 septembrie 2015, in sala mica a Casei Sindicatelor  a avut loc Conferinta Judeteana de Alegeri a Organizatiei Femeilor Social Democrate Botosani. Cele 155 de participante la aceasta conferinta au reconfirmat in unanimitate in functia de presedinte al OFSD pe doamna Doina Federovici. De asemenea, conferinta a validat completarea locurilor vacante din cadrul biroului permanent și  a stabilit componenta consiliului judetean al femeilor social democrate.

Președintele OFSD Botoșani, senatorul Doina Federovici, și-a prezentat raportul de activitate în fața participantelor la conferință în care a punctat principalele acțiuni ale OFSD din octombrie 2013 până în prezent.

“Organizatia Femeilor Social Democrate Botosani s-a remarcat prin dinamism si hotarare in mobilizarea femeilor pentru sustinerea  tuturor activitatilor intreprinse in aceasta perioada. Efortul si perseverenta de care am dat dovada de fiecare data in toata activitatea politica nu a ramas fara ecou, femeile din PSD dovedind o mare capacitate de organizare si mobilizare, de dialog si deschidere. Ele au reprezentat un factor de echilibru si de unitate in partid. Implicarea noastra in actiunea politica ne-a permis sa facem pasul catre asumarea unor responsabilitati atat in partid cat si in viata publica.” a precizat președintele OFSD Botoșani , senatorul Doina Federovici.

La ședință au participat, pe lângă delegații și președinții organizațiilor locale ale OFSD din întregul județ  membri marcanți ai organizației județene ai OFSD și PSD Botoșani: deputatul Tamara Ciofu, Mihaela Hunca, Daniela Lozneanu, Silvia Diaconu, Dana Lazaruc și secretarul executiv al PSD Botoșani, Gheorghe Vâzdoagă. Conferința a fost onorată de prezenta unor  invitați speciali care au transmis mesaje din partea organizatiilor pe care le reprezinta: Sînziana Secrieru, președinte al organizației de femei PNL Botoșani, Humă Marian, presedintele organizației de femei a UNPR Botoșani, doamna Bulgariu Andreea, președintele organizației de femei a ALDE Botoșani, doamna Socianu Camelia, liderul sindicatului Impact si doamna Nacu Paula, liderul sindicatului invatamantului preuniversitar.

“Organizația Femeilor Social Democrate și-a propus să facă cunoscute obiectivele înscrise în Strategia Europeană privind egalitatea de șanse între bărbați și femei și să acționeze mai hotărât pentru a susține un număr mai mare de femei care să acceadă în funcții de primari și consilieri în administrația publică locală, propunându-și pentru alegerile locale din 2016 un minim procent de 30% din locurile eligibile din fiecare consiliu local din județ” a concluzionat Doina Federovici.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad