Connect with us

Sport

Astra – FC Botoşani 1-0. Cornel Şfaiţer: “Cum poţi să obţii măcar un punct când joci 80 de minute cu om mai puţin din cauza unei greşeli impardonabile a arbitrului?”

Published

on

cornelsfaiter fcbt-brasov

Preşedintele clubului FC Botoşani este revoltat de maniera de arbitraj din meciul de la Giurgiu unde centralul Cătălin Popa din Piteşti l-a eliminat pe Cabrera la o fază în care nu se impunea cartonaş roşu. În schimb, acelaşi arbitru i-a iertat pe giurgiuveni de două cartonaşe roşii.

“Trebuia să fie roşu la faultul asupra lui Batin. A fost un atac cu talpa sus. Nu dai roşu acolo dar dai la următoarea fază unde nu era de roşu. Un arbitru slab. Din păcate, noi pierde puncte”, a spus Cornel Şfaiţer care a adăugat:

“Jucătorii au avut atitudine chiar dacă am jucat în 10. Nu le putem reproşa. Doar Martinus. Putem spune că am pierdut o schimbare. Batin s-a zbătut dar nu a avut realizări. Fulop şi Ivanovici au intrat bine. Din păcate şi astăzi am stat în câţiva jucători. Miron, Plămadă, Vaşvari şi Cucu au jucat bine. În a doua repriză mă tot uitam la ceas ca să văd cât mai este şi nu îmi doream să se termine meciul. A fost o greşeală impardonabilă de arbitraj care a decis rezultatul. Cum poţi să obţii măcar un punct când joci 80 de minute cu om mai puţin din cauza unei greşeli impardonabile a arbitrului? Mugur a pregătit foarte bine jocul”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad