Connect with us

Administratie

Primăria comunei Pomîrla se mută într-un alt sediu. VEZI cum arată clădirea reabilitată cu 250.000 de lei GALERIE FOTO

Published

on

primaria pomirla sediu nou (6)

Primăria comunei Pomîrla se va muta în această toamnă, într-un sediu nou. Este vorba de o clădire cu parter şi etaj care se afla într-un stadiu de degradare şi care a fost reabilitată cu fonduri din bugetul local al comunei.

Actualul sediu al primăriei comunei Pomîrla nu mai putea fi utilizat iar autorităţile locale au fost obligate să găsească o soluţie. Au preluat o clădire aflată într-un stadiu avansat de degradare şi au transformat-o într-un sediu modern.

„Mai avem să montăm apa şi câteva lucruri minore iar sediul temporar este finalizat. Modernizarea a fost făcută cu bani din bugetul local şi a costat aproximativ 250.000 de lei. Am schimbat acoperişul, am recompatimentat spaţiile, am refăcut instalaţiile electrice şi sanitare, am realizat o parcare. Pentru proiectul pe care îl dorim noi, aşteptăm surse de finanţare europene”, ne-a spus Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomîrla.

primaria pomirla sediu nou (5)

Reprezentanţii primăriei comunei Pomîrla au în plan realizarea unui centru multifuncţional dar aşteaptă publicarea tuturor ghidurilor de finanţare şi încearcă accesarea unui proiect european.  În acest centru multifuncţional, cu parter pus etaj şi o suprafaţă de 1200 de metri pătraţi, vor funcţiona primăria, căminul cultural şi o bibliotecă. În cazul în care acest centru va fi realizat, clădirea recent modernizată va fi transformată într-o unitate medico-socială.

sediu primarie pomirla proiect2 sediu primarie pomirla proiect4 sediu primarie pomirla proiect6

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad