Connect with us

Administratie

Pepe, Andreea Bălan, Akcent şi Lidia Buble vin la Zilele Municipiului Dorohoi

Published

on

dorohoi concerte

În perioada 02-04 octombrie 2015,  Primăria și Consiliul Local Dorohoi organizează Zilele Municipiului Dorohoi. Vor avea loc manifestări culturale, artistice și sportive, la care din experienţa anilor trecuti, vor participa un număr mare de dorohoieni și nu numai.

În acest an, concertele în aer liber vor avea loc pe str. 1 Decembrie, lângă Stadionul Municipal, unde vor fi amplasate și Parcul de distracții și terasele pentru alimentație publică.

Concertele vor fi susținute de tineri talentați din județul Botoșani, de soliști de muzică populară, nelipsind Orchestra de muzică populară „MUGURELUL” sub conducerea muzicală al prof. Marcel Dupu și Grupul vocal de muzică ușoară „VOCES”, instruit de prof. Paul Ciprian Mihai, formația de dansuri popularwe „Alunelul”, coordonat de prof. Constantin Dicu, formații ale Clubului Copiilor Dorohoi, ansambluri din Știubeni, Rogojești, Cordăreni etc.

În fiecare seară, pe scena amplasată în faţa Stadionului Municipal vor fi alături de spectatori şi artişti de renume din show-bizz-ul românesc, precum Sofia Vicoveanca, Alexandru Brădăţan, Cornelia Ciobanu, Pepe, Andreea Bălan, F. Charm, Boier Bibescu, Sonny Flame, Mike Diamondz, The Kryptonite Sparks, Akcent şi Lidia Buble.

La aceste manifestări vom avea şi invitaţi din Republica Moldova – Ansamblul Struguraş al Casei de Cultură din oraşul Ungheni, oraş cu care Dorohoiul este înfrăţit.

Casa de Cultură continuă seria de concursuri de istorie, poezie şi  pictură, care se vor desfășura în Sala Teatrului Dorohoi.

Aceste manifestări sunt prilejuite de împlinirea a 608 ani de la prima atestare documentară a oraşului Dorohoi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad