Connect with us

Politica

PSD Botoșani susține candidatura condamnatului Liviu Dragnea pentru funcția de președinte al PSD

Published

on

dragnealiviu

Comitetul Executiv Județean al PSD Botoșani, întrunit vineri 25.09.2015, a hotărât cu unanimitate de voturi susținerea domnului Liviu Dragnea în vederea candidaturii pentru funcția de președinte al PSD la scrutinul intern din data de 11 octombrie.

”În urma discuțiilor avute cu membrii PSD din teritoriu și a dezbaterilor avute în cadrul Comitetului Executiv, organizația județeana PSD Botoșani a adoptat rezoluția care recomandă și susține candidatura domnului Liviu Nicolae Dragnea la scrutinul intern pentru alegerea președintelui Partidului Social Democrat din data de 11 octombrie. Experiența politică și organizatorică a domnului Dragnea, dar și relația foarte bună construită în timp cu domnia sa au fost argumentele principale care au stat la baza hotărârii de astăzi”, a declarat președintele PSD Botoșani, deputatul Andrei Dolineaschi.

Liviu Dragnea a fost condamnat la pedeapsa de un an de închisoare cu suspendare, în dosarul referendumului. Hotărârea nu este definitivă iar procurorii DNA solicită o pedeapsă mai mare.

psd sedinta primari

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad