Connect with us

Evenimente

Anchetatorii DNA au scotocit birourile Consiliului Judeţean. Mai mulţi funcţionari vor fi chemaţi la DNA pentru a da declaraţii în acest dosar – FOTO

Published

on

dna la cj botosani (2)

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Biroul Teritorial Suceava, au revenit în această dimineaţă la Consiliul Judeţean. De această dată, nu a mai fost vorba doar de nişte verificări şi ridicarea unor documente ci de o acţiune mult mai amplă.

Mai mulţi anchetatori au descins în acelaşi timp atât la sediul Consiliului Judeţean cât şi la sediul Partidului Naţional Liberal. La Consiliul Judeţean, aceştia au mers la biroul directorul economic Didii Magda, în cele cinci birouri în care își desfășoară activitatea angajații Direcției de Investiții și Achiziții Publice şi în spațiile unde sunt depozitate documentele din anii anteriori. Vizate sunt documentele care ţin de buget şi de achiziţiile publice.

În perioada imediat următoare, mai mulţi funcţionari din cadrul Consiliului Judeţean vor trebui să se prezinte la sediul DNA Suceava pentru a da declaraţii.

dna la cj botosani (1) dna la cj botosani (10) dna la cj botosani (9) dna la cj botosani (8) dna la cj botosani (7) dna la cj botosani (6) dna la cj botosani (5) dna la cj botosani (4) dna la cj botosani (3) dna la cj botosani (2)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad