Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: “S-a vorbit cu Miriuţă dar nu avem niciun răspuns”

Published

on

miriuta foto eclujeanul.ro

Vasile Miriuţă are cele mai mari şanse de a fi noul antrenor principal al FC Botoşani. Fostul tehnician de la Ceahlăul, CFR Cluj şi ASA Tg. Mureş a discutat deja cu oficialii clubului FC Botoşani şi urmează să se întâlnească pentru a negocia contractul.

Vasile Miriuţă este de mai mult timp pe lista oficialilor botoşăneni dar până în momentul de faţă nu s-a putut negocia cu el. Imediat după ce s-a despărţit de ASA Tg. Mureş, Vasile Miriuţă a fost sunat de oficialii FC Botoşani care i-au făcut o ofertă.

“Miriuţă este o variantă pentru noi. Este o variantă de mai multă vreme dar nu puteai să te legi de el pentru că era la ASA Tg. Mureş iar ei aveau speranţe la campionat. În momentul ăsta, dacă este demis cu acte… S-a vorbit cu Miriuţă dar nu avem niciun răspuns. A fost ziua lui ieri şi cred e în chef şi acum. Miriuţă este un antrenor bun, un antrenor care crează starea asta psihică”, a declarat Valeriu Iftime.

În cursul zilei de astăzi, Vasile Miriuţă ar putea ajunge la Botoşani pentru a se întâlni cu Cornel Şfaiţer şi sunt şanse să semneze contractul.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad