Connect with us

National

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă ploi, grindină şi temperaturi mai scăzute

Published

on

ploaie foto bucurestifm

Meteorologii anunţă vreme frumoasă pentru marţi şi miercuri, urmând ca de joi temperaturile să scadă şi să-şi facă apariţia ploile. De asemenea, în ultimele trei zile ale saptamanii sunt asteptate temperaturi în general apropiate de cele normale pentru această dată şi averse în majoritatea zonelor tarii.

MARTI. Vremea va fi în general frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit în ultima decadă a lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe parcursul zilei în zona de munte, unde izolat va ploua slab, iar în a doua parte a nopţii în sud şi sud-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sudul Banatului, iar ziua local şi în Dobrogea şi Bărăgan. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în Moldova şi 28 de grade in sud-est. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

MIERCURI. Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a ţării, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 24 pe litoral şi 30 de grade în nord-vest. Cerul va fi parţial noros şi doar izolat va ploua în sudul extrem şi la munte, dar noaptea aria de nebulozitate va cuprinde majoritatea zonelor, iar ploile se vor semnala local în jumătatea de sud a teritoriului şi pe arii mai restrânse în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului.

JOI. Vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice vor scădea în aproape toată ţara, menţinându-se totuşi peste mediile climatologice specifice datei. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua pe arii relativ extinse. Vor fi mai ales averse, însoţite izolat de descărcări electrice, local cantităţile de apă vor fi însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zonele montane şi în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade in dealurile sudice si in depresiuni şi 29 de grade in Moldova.

Citeste mai mult pe RTV.NET 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad