Connect with us

Sport

Mugurel Cornăţeanu: “I-am lăsat să-şi recapete plăcerea de a juca”

Published

on

mugurel cornateanu

FC Botoşani a obţinut doar un punct în meciul cu Dinamo dar jocul echipei a fost ceva mai bun decât în ultima perioadă. Atât oficialii clubului cât şi jucătorii recunosc că după plecarea lui Leo Grozavu nu a mai existat o presiune la fel de mare.

Pentru partida cu Dinamo, locul lui Leo Grozavu a fost luat de secundul Mugurel Cornăţeanu iar acesta a reuşit să-I mobilizeze mai bine pe jucători.

“Am început destul de bine jocul, destul de agresiv, am reuşit să marcăm. Am mai avut o ocazie la 1-0. Dacă Dimitrov centra mai bine pentru Batin, putea să fie 2-0. Problema a intervenit în momentul în care l-am pierdut pe Cordoş. A trebuit să joc iar cu improvizaţie, Cucu fundaş central. Nu am mai avut putere la mijlocul terenului. A doua repriză s-a jucat pe contre, mai periculoşi au fost Dinamo. Am încercat cu Brata şi Hadnagy pe margine dar atât am reuşit astăzi”, a spus Mugurel Cornăţeanu care a adăugat:

“I-am lăsat să-şi recapete plăcerea de a juca, prin antrenamente. Să nu mai fie aşa închistaţi. Le-am spus: jucaţi pentru voi. Vreau să jucaţi efectiv pentru voi şi să vă regăsiţi plăcerea de a juca. Atâta tot”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad