Connect with us

Sport

FC Botoşani – Dinamo 1-1. Valeriu Iftime: “Păstrăm aceeaşi linie a ghinioanelor”

Published

on

valeriuiftime fcbt-gaz

FC Botoşani rămâne cu o singură victorie în 11 etape din acest sezon de Liga I dar oficialii clubului sunt ceva mai optimişti după meciul cu Dinamo. Finanţatorul Valeriu Iftime consideră că dacă apărea accidentarea lui Cordoş, FC Botoşani putea obţine trei puncte în meciul de duminică seară.

“Cred am jucat mai bine dar păstrăm aceeaşi linie a ghinioanelor. Dacă Andrei Cordoş nu se accidenta, rămânea la mijloc Stelian Cucu şi parcă aveam mai multă putere. Din păcate, luminiţa de la capătul tunelului încă nu este vizibilă. Să ne rugăm să revină Andrei Cordoş, Ngadeu şi Acsinte în apărare. În rest… l-am văzut doar pe Cabrera care este fotbalist, l-am văzut obosit pe Fulop, l-am văzut dezorientat pe Batin iar Hadnagy este bun orinde. Poate juca vârf, al doilea vârf… Mi s-a părut mai util şi mai prezent în joc. Martinus nu a fost foarte util dar a fost mai bun decât ceea ce făcea el. Rezultatul este echitabil”, a declarat Valeriu Iftime.

Finanţatorul formaţiei botoşănene este nemulţumit şi de maniera de arbitraj a centralului Istvan Kovacs pe care îl acuză că a luat mai multe decizii în favoarea “câinilor”.

“Au fost şi două-trei greşeli de arbitraj, în nota mediocrităţii arbitrilor români. Istvan Kovacs a făcut o greşeală impardonabilă. Trebuia al doilea galben la Şerban. Era galben spre roşu din prima. La Fulop a fost un fault evident în careu. L-au mai călcat o dată pe Fulop la marginea careului şi putea fi lovitură liberă. A mai fost o fază când Martinus a intrat în careu şi a fost mâna pe el. Nu a fost evident. Putea fi o lovitură indirectă dar numai la Cluj se dă indirectă”, a mai spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad