Connect with us

Sport

Cornel Şfaiţer: “Sunt foarte mulţi antrenori care vor să vină la FC Botoşani. E posibil să fie Miriuţă”

Published

on

cornelsfaiter fcbt-dinamo

Preşedintele clubului FC Botoşani  susţine că în zilele următoare se va lua o decizie în privinţa noului antrenor principal. Pe lista oficialilor botoşăneni se află Vasile Miriuţă, fostul antrenor al CFR Cluj şi ASA Tg. Mureş.

“Cel mai important este că nu am pierdut. Am sperat mult. Suferim în compartimentul defensiv. Dacă era Cordoş, probabil nu luam gol, aveam mai multă forţă la mijloc. Atât am putut la momentul ăsta. În sezonul trecut am reuşit patru puncte cu Dinamo. Echipa va ieşi din situaţia în care este în momentul de faţă. O să vină un nou antrenor. Nu ne-am grăbit, am primit foarte multe telefoane dar am preferat să nu luăm o decizie. S-au vehiculat nume chiar şi astăzi. Am avut o listă scurtă, antrenori care erau sub contract sau antrenori care nu aveau angajamente. Vrem un antrenor care să aibă continuitate şi să construim pentru următorii doi-trei ani. (…) Botoşaniul este interesant ca club. Mulţi tehnicieni vor să lucreze două-trei sezoane. Sunt foarte mulţi antrenori care vor să vină la FC Botoşani. E posibil să fie Miriuţă. (…) Nimeni nu a discutat astăzi cu Miriuţă”, a spus Cornel Şfaiţer care a adăugat că pe lista clubului FC Botoşani sunt doi antrenori aflaţi sub contract şi trei care nu au angajamente.

În acelaşi timp, Cornel Şfaiţer a declarat că este foarte posibil ca Mugurel Cornăţeanu să fie pe bancă şi la meciul de la Mioveni, din Cupa României.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad