Connect with us

Politica

PNL va depune luni o MOŢIUNE DE CENZURĂ împotriva Guvernului Ponta

Published

on

ponta in parlament foto realitatea

Partidul Naţional Liberal va depune, luni, 21 septembrie, o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta, au anunţat, vineri, co-preşedinţii partidului, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, într-o conferinţă de presă.

Liderii PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga au anunţat vineri, la Poiana Brașov, că liberalii vor depune luni o moțiune de cenzură pe tema lipsei de credibilitate a Guvernului Ponta.

Gorghiu a precizat că a obținut o decizie politică pentru depunerea moțiunii, explicând că interesul național cere demisia premierului.

“Avem un prim ministru trimis in judecata pentru fapte de coruptie care refuza sa isi dea demisia, ceea ce eu cred ca interesul national o cere. Mai mult, premierul nu doar ca nu isi da demisia, dar singura sa reactie este de a isi ataca procurorul de caz, gest pe care niciun demnitar nu ar trebui sa il faca. Este prea mult chiar si pentru Victor Ponta.

Cu un premier trimis in judecata, Romania pare un stat care tolereaza coruptia, care din pacate se degradeaza. La fel de vinovati precum Victor Ponta ar putea fi si cei care il sustin in coalitia de guvernare. Pentru ca le-am cerut ieri sa ii retraga sprijinul, astazi am luat o decizie politica pe care o asteptau mai ales cei peste un milion de romani care au semnat petitia pentru demisia premierul. PNL a decis sa depuna luni o motiune de cenzură pe tema lipsei de credibilitate a Guvernului. ,” a declarat Alina Gorghiu.

Citeste mai mult pe RTV.NET 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad