Connect with us

Economic

Un om de afaceri a investit 200.000 de euro într-un depozit la standarde europene. VEZI CUM ARATĂ – GALERIE FOTO&VIDEO

Published

on

admir depozit colaj

Omul de afaceri Ionel Roşu, patronul companiei Admir, a investit anul acesta aproximativ 200.000 de euro într-un depozit modern în care se găsesc peste 1000 de sortimente de produse. Noul depozit a fost construit în apropierea centrului Hand of Help, lângă staţia de asfalt.

Omul de afaceri botoşănean susţine că fostul depozit era prea mic şi nici nu mai îndeplinea normele impuse de autorităţile statului. Din aceast motiv, la începutul anului a decis să investească într-un depozit modern, care să corespundă din toate punctele de vedere. Astfel, în câteva luni a reuşit să realizeze această investiţie şi la nişte costuri mult mai mici comparativ cu cele realizate din bani publici.

“Am investit în construirea unui depozit modern. Am renunţat la cel din Cătămărăşti care era impropriu, era mic. Am vândut un activ care nu aducea profit firmei, cu ajutorul profitului obţinut vara asta şi cu o mărire a liniei de credit, mi-am făcut un depozit modern în municipiul Botoşani, lângă Fundaţia Hand of Help. Este o investiţie începută şi finalizată anul acesta. În total avem 1800 de metri pătraţi de teren unde a fost construit depozitul. În aceeaşi curte avem spaţiile Red Amir Service şi un stand unde facem cosmetic auto”, ne-a spus Ionel Roşu.

Noul depozit Admir a fost construit pe Al. George Enescu nr. 5, în apropierea centrului Hand of Help, lângă staţia de asfalt. Potrivit omului de afaceri Ionel Roşu, depozitul a fost dat în folosinţă pe 1 iulie dar investiţiile în zonă nu se opresc aici şi vor continua în perioada următoare. Noul depozit Admir are o suprafaţă de aproximativ 600 de metri pătraţi iar investiţia este de circa 200.000 de euro până în prezent.

Cosmetică auto cu programare

În curtea depozitului, omul de afaceri a deschis şi un stand în care angajaţii firmei Red Amir Service se ocupă de cosmetică auto. El spune că la început se lucrează doar pe bază de programare dar pe viitor va extinde acest serviciu oferit clienţilor.

cosmetica auto (2)

“Deocamdată, mergem doar pe programări. În perioada în care nu avem lucrări, angajaţii firmei se ocupă de cosmetică auto. Nu vorbim de o spălătorie auto ci de cosmetică auto. La o maşină se lucrează câte patru cinci ore pentru curăţarea tapiţeriei şi interiorului. Din acest motiv, lucrăm doar cu programare”, ne-a mai spus omul de afaceri botoşănean.

admir depozit nou (26) admir depozit nou (25) admir depozit nou (24) admir depozit nou (23) admir depozit nou (22) admir depozit nou (17) admir depozit nou (16) admir depozit nou (18) admir depozit nou (15) admir depozit nou (14) admir depozit nou (13) admir depozit nou (7) admir depozit nou (8) admir depozit nou (9) admir depozit nou (10) admir depozit nou (11) admir depozit nou (12) admir depozit nou (6) admir depozit nou (5) admir depozit nou (4) admir depozit nou (3) admir depozit nou (2) admir depozit nou (1)  admir depozit nou (19) admir depozit nou (20) admir depozit nou (21)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad