Connect with us

Sport

Oficialii FC Botoşani recunosc că au greşit strategia. Cornel Şfaiţer: „Trebuiau să plece opt şi să vină cinci, dar fotbalişti. Aşa vreau să fac în iarnă”

Published

on

fcbotosani-steaua (14)

FC Botoşani a făcut vara aceasta numa puţin de 16 de transferuri dar mai puţin de jumătate dintre aceştia au confirmat. Din acest motiv, rezultatele echipei au fost cu mult sub aşteptări şi s-a ajuns la demiterea antrenorului, după zece etape.

Conducătorii clubului FC Botoşani au făcut o analiză şi spun că era mai bine să păstreze 16-17 jucători din sezonul trecut şi să transfere cinci fotbalişti foarte buni cărora să le ofere contracte pe măsură. Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani, a declarat că jucătorii din lotul actual au timp să demonstreze până în iarnă.

“Analizând ceea ce s-a întâmplat şi văzând prestaţia unora, pot să regret. Trebuiau să plece opt şi să vină cinci, dar fotbalişti. Aşa vreau să fac în iarnă. Să plece mai mulţi şi să vină câţiva jucători de calitate. A fost vacanţa foarte scurtă şi nu am avut suficient timp”, a spus Cornel Şfaiţer.

Cea mai mare problemă a formaţiei botoşănene este în atac. La ora actual,FC Botoşani are numai puţin d opt atacanţi (Paul Batin, Dan Roman, Attila Hadnagy, Martinus Quenten, Petre Ivanovici, Mergin Neziri, Istvan Fulop, Virgil Roşu) şi în zece etape de Liga I niciunul nu a reuşit să marcheze.

“E ruşinos că în zece etape, cei opt atacanţi nu au marcat niciun gol. Croitoru şi Vaşvari au marcat câte două, unul Dimitrov şi unul Cabrera”, a mai afirmat preşedintele FC Botoşani.

Problema este că nici jucătorii puşi pe liber de FC Botoşani, nu au fost foarte căutaţi de alte cluburi. Doar Răzvan Tincu a reuşit să se transfere la un club de Liga I (Concordia Chiajna). Ceilalţi au ajuns la Liga a II-a iar unii dintre ei nu joacă nicăieri.

“S-a discutat mult şi au fost foarte multe comentarii referitoare la jucătorii care au plecat de la FC Botoşani. La momentul acesta, cu excepţia lui Tincu, niciun jucător nu joacă la Liga I. câţiva sunt la Braşov, în Liga a II-a, dar pot spune că am avut un aport deosebit să ajungă acolo. Chiar am insistat. Am încercat să-i ajut. Sunt jucători care au fost la Liga I, care nu au mai fost în vederile noastre, iar acum nu joacă nicăieri”, a afirmat Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad