Connect with us

Sport

Motivul incredibil pentru care a picat transferul mjlocaşului spaniol. “Sunt jucători foarte buni dar din păcate nu îi putem aduce la Botoşani”

Published

on

FC Botosani antrenament in nocturna (6)

În ultima săptămână în care se mai puteau face transferuri în România, FC Botoşani a încercat să transfere un mijlocaş spaniol, un atacant slovac plus un fundaş central argentinian. După mai multe discuţii atât cu impresario cât şi cu jucătorii, niciunul nu a dorit să vină la Botoşani.

Interesant este că în cazul unora, nu banii prea puţini au reprezentat motivul refuzului. Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, susţine că mulţi jucători străini sunt reticenţi când aud de campionatul românesc şi le este teamă că nu îşi vor primi banii.

“Am insistat mult pentru mijlocaşul spaniol. S-a informat de Botoşani, cum arată oraşul, ne-a dat OK-ul dar s-a răzgândit în ultima clipă. A auzit că Poli Timişoara va rezilia contractele jucătorilor spanioli şi nu a mai dorit să vină în fotbalul românesc. Am mai negociat cu un atacant. De asemenea, am negociat cu un fundaş central argentinian foarte bun care zilele acestea va semna cu o echipă din prima ligă din Turcia. Sunt jucători foarte buni dar din păcate nu îi putem aduce la Botoşani”, a spus Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad