Connect with us

Sport

Cornel Şfaiţer: “Sunt antrenori care nu acceptă”. Variantele Gâlcă, Dorinel Munteanu şi Bergodi au picat

Published

on

cornel sfaiter

Oficialii FC Botoşani au avut în ultimele trei zile discuţii cu mai mulţi antrenori şi impresari dar până în momentul de faţă nu au luat nicio decizie în privinţa înlocuitorului lui Leo Grozavu. Concluzia este că antrenorii care au obţinut performanţe în fotbalul românesc au pretenţii prea mari.

Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani, susţine că variantele Gâlcă, Dorinel Munteanu şi Bergodi nu mai sunt de actualitate. Cei trei antrenori sunt doriţi de către oficialii clubului dar la ora actuală FC Botoşani nu poate satisface pretenţiile financiare ale acestora. De asemenea, nici Isăilă, Viorel Moldovan sau Dulca nu vor ajunge la Botoşani deoarece nu sunt dispuşi să renunţe la contractele pe care le au cu Federaţia Română de Fotbal.

“Sunt mulţi antrenori care doresc să vină la Botoşani deoarece au văzut că există susţinere din partea noastră. Primesc mesaje non-stop. Popovici a fost de trei ori, Orac şi Grozavu de câte două ori. S-au vehiculat foarte multe nume dar nu ne grăbim. Am discutat cu Mircea Sandu, cel care îl impresariază pe Gâlcă. E un antrenor care are oferte foarte avantajoase de la arabi şi din Israel. Eram hotărât să-l sun şi pe Dorinel Munteanu… Bergodi este un antrenor care îmi place dar are o anumită cotă, vine cu un staff numeros şi nu ne permitem. Cunosc toţi antrenorii şi ştiu cum lucrează, cum se comport, ce pretenţii au. Vrem un antrenor care să se plieze pe FC Botoşani şi pe condiţiile pe care le avem. Noi nu avem un teren sintetic de antrenament. Leo a acceptat să facă antrenament pe la Sala Polivalentă, la Ipoteşti, la Vorona, la Tudora. Sunt antrenori care nu acceptă. Vor condiţii. Foarte mulţi antrenori pe care i-am dorit, au angajamente la loturile naţionale sau la cluburi”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Oficialul botoşănean a infirmat că ar exista interes pentru Cârţu, Lăcătuş, Pustai, Grigoraş, Teja, antrenori aflaţi liberi de contract.

Bejan şi Bordeanu rămân angajaţii clubului

Alin Bejan şi Alin Bordanu, antrenorul secund şi antrenorul cu portarii, vor rămâne în cadrul clubului şi după numirea unui nou antrenor principal. Conducătorii clubului spun că vor impune noului antrenor să-i păstreze pe cei doi în staff şi nu exclud ca pe viitor, Alin Bejan sau Alin Bordeanu să se ocupe de pregătirea echipei din postura de antrenor principal.

“Alin Bordeanu şi Alin Bejan vor fi şi în staff-ul viitorului antrenor. Sunt doi foşti jucători la FC Botoşani. Alin Bordeanu lucrează extraordinar de bine cu portarii, un antrenor care munceşte mult, foarte preocupat, cu metode de pregătire noi. Alin Bejan face de toate. Sunt doi antrenori localnici şi bine că îi avem. Antrenorii care au lucrat cu ei, au fost foarte mulţumiţi”, a mai spus Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad