Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „Ne despărţim în condiţii civilizate. Nu e deloc scumpă despărţire de Leo”

Published

on

valeriuiftime fcbt-dinamo

Conducătorii clubului FC Botoşani au ajuns repede la o înţelegere cu antrenorul Leo Grozavu, în privinţa rezilierii contractului. Finanţatorul Valeriu Iftime susţine că nu este vorba de vreo clauză prin care clubul se obligă să-i plătească tehnicianului o sumă mare de bani.

„Am vorbit cu el şi ne despărţim în condiţii civilizate. Nu e deloc scumpă despărţire de Leo. Este o despărţire în condiţii contractuale. Dacă vreţi să mă credeţi nici nu am discutat partea financiară. Pur şi simplu am spus că ne despărţim. Este un contract între noi pe care îl vom respecta. Nu sunt clauze care să incomodeze sau să ne forţeze să dăm nişte sume de bani, nu a fost deloc discuţia asta. Acum e încheiată colaborarea urmând ca zilele următoare să reziliem şi contractul pentru a putea înregistra contractul noului antrenor”, a declarat Valeriu Iftime.

Această despărţire a fost agreată de ambele părţi. Leo Grozavu a vrut să plece prima dată după meciul cu CSMS Iaşi şi apoi după cel cu CFR Cluj. Partida de la Chiajna ar fi fost ultima indiferent de rezultat. Oficialii clubului au anunţat că în cazul unei înfrângeri sau a unui rezultat de egalitate vor schimba antrenorul. În acelaşi timp, Leo Grozavu era decis să renunţe în cazul în care echipa reuşea să învingă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad