Connect with us

Sport

Prima reacţie a antrenorului Leo Grozavu: “Din tot ceea ce am văzut că a apărut în presă, e clar că misiunea mea s-a încheiat”

Published

on

leo grozavu

După egalul de la Chiajna, conducătorii clubului FC Botoşani au decis să încheie colaborarea cu antrenorul Leo Grozavu şi au început să caute un alt tehnician. Leo Grozavu a revenit în Botoşani iar în această după amiază va avea o întâlnire cu finanţatorul Valeriu Iftime.

Oficial, relaţia de colaborare dintre Leo Grozavu şi FC Botoşani încă nu s-a încheiat. Leo Grozavu spune că până în momentul de faţă nu a avut o discuţie cu finanţatorul Valeriu Iftime şi că el a aflat din presă despre decizia luată de către conduătorii FC Botoşani.

„Nu am ce declara, nu am discutat nimic. Aştept… dar mi-am încheiat misiunea. Atât pot să spun. Din tot ceea ce am văzut că a apărut în presă, e clar că misiunea mea s-a încheiat. Fără să am eu o discuţie dar o să am. Ce pot să mai comentez. Am citit şi eu în presă ca şi toată lumea. Nu pot să am o reacţie până nu o să vorbesc. Eu aşa cred că e normal. Trebuie să întrebi părţile interesate şi nu să afli din presă după care să declari şi tu la rândul tău”, a spus Leo Grozavu.

Până în momentul de faţă, conducătorii clubului FC Botoşani încă nu s-au decis în ceea ce priveşte noul antrenor al echipei. Ei au avut discuţii cu mai mulţi antrenori care în prezent nu au contracte cu alte echipe dar încă se negociază. Cert este că varianta Costel Gâlcă a picat deoarece fost antrenor al Stelei nu a acceptat să vină la Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad