Connect with us

Sport

Mugurel Cornăţeanu va fi interimar până la numirea unui nou antrenor al FC Botoşani

Published

on

leo grozavu

Leo Grozavu s-a despărţit astăzi de FC Botoşani, după o discuţie Valeriu Iftime şi Cornel Şfaiţer, fianţatorul şi respectiv preşedintele clubului. Tehnicianul a fost apoi în vestiar unde s-a întâlnit cu jucătorii şi le-a transmis un mesaj acestora.

În plus, Leo Grozavu a discutat cu secunzii săi şi le-a solicitat să rămână la echipă până la numirea unui nou antrenor şi să pregătească meciul cu Dinamo după programul stabilit încă de săptămâna trecută.

„Rolul de principal săptămâna aceasta va fi îndeplinit de secundul Mugur Cornăţeanu. Continui căutările unui antrenor care să completeze ceea ce nu avea Leo. Poate un pic mai puţin sever dar la fel de atent la detalii. Aştept oricând un răspuns. Nu vreau să mă grăbesc cu numirea noului antrenor. Eu nu mor două-trei zile, o săptămână să spunem dacă nu am un alt antrenor. Noul antrenor va avea obiectiv evitarea retrogradării. În iarnă vom vedea dacă putem face ceva mai mult. Mă gândesc că până la momentul respectiv mai apar potenţiale transferuri. Acum trebuie să încercăm să oprim căderea pentru că este bruscă, dureroasă şi complet lipsită de confort”, a declarat Valeriu Iftime.

O discuţie cu jucătorii a avut şi finanţatorul Valeriu Iftime. Acesta a încercat să-i încurajeze şi le-a transmis că are încredere în ei.

„Nu trebuie să fim trişti că ne-am despărţit de Leo. Le-am spus asta şi jucătorilor: fotbalul e un spectacol, e vesel. E doar o etapă din viaţa unui antrenor, care a făcut lucruri bune la noi, dar care din păcate nu mai poate continua din motive pe care le ştiţi cu toţii. Tensiune reală creată în echipă, pe care presa a sesizat-o şi a amplificat-o. Avem fotbalişti de mare caitate dar care s-au expirmat modest, iar acesta este un alt motiv pentru care se schimbă antrenorul. Sunt convins că putem face mult mai mult”, a mai declarat Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad