Connect with us

Sport

Marius Croitoru dă în judecată Jandarmeria Română: “Au folosit forţa. Copilul s-a speriat, a fost ceva urât”

Published

on

croitoru marius

Marius Croitoru, venit recent la gruparea de pe malurile Begăi de la Botoşani, nu a fost inclus în lot pentru partida ACS Poli şi Steaua şi a vrut să urmărească meciul din tribune.

Jandarmii au vrut să-l legitimeze la intrarea pe stadion, dar jucătorul nu avea legitimaţia la el. A urmat un adevărat scandal, fotbalistul Timişoarei jignindu-i pe oamenii de ordine: “Ce, mă, nu mă cunoşti? Bulangiule”, ar fi fost replica pe care Croitoru i-a “servit-o” unui jandarm. Croitorul a fost imobilizat de patru jandarmi, sub privirile îngrozite ale soţiei, şi a fost amendat pentru încălcărea legii numărul 61.

“Am avut un conflict cu jandarmii la intrarea pe stadion, eram cu fata mea, am venit cu ea la stadion. E regretabil că a fost fata mea de faţă. Sunt nevinovat, îi voi da în judecată. M-au legitimat, au făcut exces de forţă, dar nu ştiu ce s-a întâmplat apoi, daca mi-au dat amenda sau nu că am plecat. Justiţia va hotărî cine e de vină. Copilul s-a speriat, a fost ceva urât, nu puteam să mă duc cu fetiţa mea să fac aşa ceva, să îi înjur eu, ei m-au înjurat pe mine. Ei au folosit forţa. M-a împins când vorbeam la telefon, atunci i-am zis că de ce ma împingi. În fine, e păcat ca fetiţa mea a asistat la acest episod”, a declarat Croitoru pentru sport.ro după ce spiritele s-au mai calmat.

Sursa: Prosport

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad