Connect with us

Evenimente

Tâlhar din Broscăuţi, reţinut de poliţiştii botoşăneni

Published

on

crima tudora mascati, arestat1

Ieri, poliţiştii Secţiei Rurale 1 Botoşani au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, două persoane necunoscute au pătruns în locuinţa unui bărbat de 87 ani, din comuna Gorbăneşti, de unde au sustras o sumă de bani.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că ieri, 12.09.2015, în jurul orei  15.20, C. V. de 32 ani, din comuna  Broscăuți, judeţul Botoşani, a pătruns fără drept în locuința persoanei vătămate și a sustras 60 de lei, fiind însă surprins de către aceasta.

În aceste împrejurări, pentru a-și asigura scăparea și pentru a păstra banii sustrași, bărbatul a lovit persoana vătămată, după care a părăsit imobilul.

Fiind urmărit de un vecin al părţii vătămate, până în extravilanul localității Gorbănești, C.V. l-a lovit şi pe acesta cu un obiect contondent, pentru a-și asigura scăparea și a păstra banii sustrași.

Totodată, cercetările au stabilit că la comiterea faptei a participat și C.F. de 34 ani, din comuna Broscăuți, care a pătruns de asemenea fără drept în locuința persoanei vătămate și a stat de pândă în hol.

Poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore în arestul I.P.J.Botoşani faţă de C. V., urmând ca pe numele acestuia să fi formulată propunere de arestare preventivă.

În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi respectiv complicitate la furt calificat.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad