Connect with us

Educatie

Peste 300 de poliţişti şi jandarmi la deschiderea anului şcolar

Published

on

politist seminar

Comunicat Peste 300 de poliţişti şi jandarmi vor acţiona suplimentar, în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din judeţ, pentru ca deschiderea noului an şcolar să se desfăşoare în siguranţă.

Luni, 14 septembrie, poliţiştii şi jandarmii botoşăneni vor acţiona în sistem integrat, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru desfăşurarea în siguranţă a festivităţilor specifice deschiderii anului de învăţământ preuniversitar.

Efectivele Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani vor angrena poliţişti de ordine publică, de la rutieră, de la prevenire sau alte structuri.

Activităţile poliţiştilor se referă în principal la depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică.

Echipajele de poliţie rutieră vor fi prezente, în zona intrărilor în şcoli, în intervalele orare în care se efectuează intrarea şi ieşirea de la cursuri a elevilor.

De asemenea, întrucât siguranţa în şcoli constituie o prioritate, pe toată perioada anului școlar, poliţiştii şi jandarmii botoşăneni, în parteneriat cu unităţile de învăţământ, cu reprezentanţii organizaţiilor de părinţi şi cu autorităţile publice cu atribuţii în domeniu, vor continua să acţioneze pentru îmbunătăţirea siguranţei şcolare.

Pentru că nu suntem doar în slujba comunităţii, ci suntem parte a acesteia, poliţiştii şi jandarmii botoşăneni urează tuturor elevilor mult succes în noul an şcolar !

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad