Connect with us

Administratie

Cristian Achiţei: „Este evident că în comunele cu primari PNL, starea tehnică a drumurilor este mult mai rea decât în celelalte”

Published

on

drum botosani-curtesti3

Veşti proaste pentru primarii PSD. Fodurile care urmează să se aloce pentru drumuri în următoarea săptămână vor fi repartizate în mare parte către comunele conduse de primari PNL. Cel puţin asta a lăsat să se înţeleagă vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Achiţei.

„Lucrăm în această perioadă la împărţirea sumelor de bani pentru drumurile judeţene şi comunale. Aplicăm nişte coeficienţi conform hotărârii de guvern, lungimea şi starea tehnică a drumurilor. Am început să facem nişte calcule. Este evident că în comunele cu primari PNL, starea tehnică a drumurilor este mult mai rea decât în celelalte. În acest an, guvernul PSD a trimis în judeţul Botoşani aproape 490 de miliarde pe Ordonanţa 28, cu precădere în comunele cu primari PSD. Acei primari nu mai pot spune că drumul este rău pentru că el este bun sau cel puţin ar trebui să fie bun. Altfel, înseamnă că lucrările nu au fost de calitate”, a declarat Cristian Achiţei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad