Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „O să aduc un antrenor care o să vă placă”

Published

on

valeriuiftime birou920

Conducătorii clubului FC Botoşani au început încă din această seară discuţiile cu mai mulţi antrenori aflaţi liberi de contract. Finanţatorul Valeriu Iftime a declarat că până mâine seară va lua o decizie în privinţa noului antrenor al FC Botoşani.

Pe lista finanţatorului de la FC Botoşani se află mai mulţi antrenori care au avut rezultate în fotbalul românesc. Cert este că oficialii botoşăneni nu au luat în calcul variante precum Petre Grigoraş, Cristi Pustai sau Mihai Teja. Nici variantele Cristiano Bergodi sau Costel Gâlcă nu prea sunt posibile deoarece sunt doi antrenori foarte scumpi şi cu pretenţii mari. Conducătorii clubului FC Botoşani îşi doresc un antrenor din noul val dar care a mai antrenat în prima ligă.

„Căutăm un antrenor. Mâine după amiază aflaţi. E vorba de interes şi de afecţiune faţă de Botoşani. Nu putem lua pe oricine şi nu cred că banii fac totul. Vreau să iau un om care chiar ţine la Botoşani şi care crede în Botoşani. Sunt convins că voi găsi un antrenor care crede cu adevărat în Botoşani. Botoşaniul nu poate aduce nume mari pentru că nu suntem nici Steaua şi nici Dinamo. O să aduc un antrenor care o să vă placă”, a declarat Valeriu Iftime pentru Botoşani Online.

Cât priveşte despărţirea de Leo Grozavu, finanţatorul clubului FC Botoşani va avea mâine o întâlnire cu tehnicianul şi va stabili condiţiile rezilierii contractului.

„Eu nu sunt în război cu Leo. Chiar îl preţuiesc dar e clar că trebuie un antrenor nou. Echipa a juca bine la Chiajna. Mi-a plăcut Cordoş în seara asta. Dacă revine şi Ngadeu, ne vom apăra bine. Vedem cum dăm goluri”, a adăugat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad