Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „Dacă luăm bătaie la Chiajna, nu cred că mai stă Leo. E clar că vom lua o măsură. Avem o listă de trei-patru antrenori”

Published

on

leo grozavu fcbt-u cluj

Meciul de la Chiajna este unul decisiv pentru antrenorul Leo Grozavu. Finanţatorul Valeriu Iftime a declarat că în cazul unei noi înfrângeri, nimic nu îl mai salvează pe Leo Grozavu iar conducătorii clubului vor fi nevoiţi să găsească un alt antrenor.

Valeriu Iftime şi Cornel Şfaiţer au deja o listă cu câţiva antrenori dar încă nu au demarat negocierile. Este vorba de antrenori tineri dar unii dintre ei cu performanţe mari atât ca fotbalişti cât şi ca tehnicieni.

„Dacă luăm bătaie la Chiajna, nu cred că mai stă Leo. E clar că vom lua o măsură. Nu am început discuţiile cu alţi antrenori. Eu sunt mai optimist şi sper să batem la Chiajna. Avem o listă scurtă de antrenori dar încă nu am discutat cu nimeni. Sunt vreo trei-patru antrenori la care ne-am gândit. Trebuie văzut în ce măsuri vor să vină la Botoşani. Leo este un antrenor foarte bun dar a intrat în conul ăsta de umbră”, a declarat Valeriu Iftime pentru Botoşani Online.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad