Connect with us

Social

RECORD! Un tânăr din Botoşani încearcă să obţină permisul de conducere de 6 ani

Published

on

permis auto foto rtv

Potrivit sefului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, Danut Ciubotaru, recordul la acest capitol il detine un tanar din Botosani, care de 6 ani incearca sa treca de proba teoretica si nu reuseste.

Candidatul da examen de cand avea 18 ani si acum are 24. De atunci, a trecut prin sala de examen cam de 10 ori pe an si tot nu a reusit sa fie declarat admis.

“Este un tanar care da proba teoretica de sase ani si nu a reusit sa promoveze. La sala acesta nu a facut niciodata mai mult de 15 puncte, iar conform regulamentului un candidat este declarat admis atunci cand face minim 22 de puncte din 26 de intrebari.El da pentru permis de cand are 18 ani”, a spus Danut Ciubotaru, seful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

Potrivit datelor furnizate, in perioada 1 ianuarie-31 august 2015, la proba teoretica, din cei 8.718 candidati exameninati,  5.125 au fost admisi, iar 3.593 au fost respinsi. Asta inseamna un procent de promovabilitate de 58%.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad