Connect with us

Administratie

INCREDIBIL. Consiliul Judeţean Botoşani a primit bani pentru modernizarea a două drumuri care au fost finalizate anul trecut. Achiţei: „Incompetenţă mai mare decât este acum, nu am văzut niciodată”

Published

on

cjbt descinderi4

Ministerul Dezvoltării a alocat numai puţin de 17 miliarde de lei pentru lucrările de modernizare a două drumuri din judeţul Botoşani. Ba mai mult, şefii Consiliului Judeţean Botoşani au fost chemaţi să semneze contractul de finanţare. Singura problemă este că lucrările la cele două drumuri s-au finalizat încă de anul trecut şi s-a făcut inclusiv recepţia.

achitei, flutur„Am avut surpriza să văd pe site-ul ministerului că apare şi Consiliul Judeţean Botoşani cu două lucrări: Vorona – limită judeţul Suceava şi Corlăteni – Vlădeni – Vorniceni. Eu incompetenţă mai mare decât este acum la Ministerul Dezvoltării, nu am văzut niciodată. Aceste lucrări sunt recepţionate de anul trecut. Ni se alocă două miliarde pentru una şi 15 miliarde pentru alta. Ba mai mult, ne-au chemat să semnăm contracte pentru treaba asta”, a declarat Cristian Achiţei, vicepreşedinte CJ Botoşani.

Executivul Consiliului Judeţean Botoşani a transmis anul acesta la Ministerul Dezvoltării mai multe solicitări pentru finanţarea unor proiecte de reabilitare a drumurilor dar nu s-a alocat niciun leu. În schimb, Ministerul Dezvoltării a alocat 17 miliarde pentru două drumuri deja finalizate.

„Noi am trimis anul acesta la Ministerul Dezvoltării propuneri de modernizare pentru vreo şapte drumuri. Ne-au fost respinse dar s-au alocat bani pentru două lucrări deja recepţionate. Îi rog pe domnii consilieri judeţeni PSD să facă o analiză şi să propună ei un drum judeţean, ca să-i facem documentaţia tehnică şi să o trimitem la Ministerul Dezvoltării pentru finanţare. Nu se poate ca un Consiliu Judeţean să nu aibă la finanţare niciun drum pe o lucrare de modernizare”, a mai declarat vicepreşedintele CJ Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad