Connect with us

Administratie

Flutur îl acuză pe Portariuc că a împrumutat 15 milioane de euro şi nu se vede nimic în municipiul Botoşani

Published

on

pnl catalin flutur

Războiul datoriilor municipiului Botoşani continuă. Din vara anului 2012, de la începutul mandatului, primarul Ovidiu Portariuc tot îl acuză pe fostul edil Cătălin Flutur că a făcut împrumuturi de 100 de milioane de lei (1000 de miliarde de lei vechi) şi că a îndatorat municipiul.

În timp ce îl acuza pe Flutur că a îndatorat municipiul, Portariuc a făcut împrumuturi de 66 de milioane de lei (660 de miliarde de lei vechi). Astăzi, fostul primar Cătălin Flutur i-a dat replica lui Portariuc, într-o conferinţă de presă.

„Timp de opt ani de zile cât am fost primar, primăria Botoşani a făcut împrumuturi de 100 de milioane de lei. În ultimii trei ani şi jumătate, primăria Botoşani a făcut împrumuturi de 66 de milioane de lei. Tot timpul ni s-a imputat că am făcut împrumuri de 100 de milioane de lei dar acele împrumuri s-au văzut în oraş. Eu mă întreb: de ce fac împrumuri de 66 de milioane de lei şi nu luăm cât trebuie pentru lucrările suplimentare pentru a finaliza teatrul? Este o soluţie foarte simplă şi banii există. Nu înţeleg de ce este această lipsă de decizie”, a declarat Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad