Connect with us

Evenimente

Farmacistă din judeţul Botoşani, condamnată pentru trafic de droguri

Published

on

medicamente foto rtv

O asistenta de farmacie a fost condamnata, astazi, de magistratii Trubunalului Botosani la un an de inchisoare cu suspendare dupa ce a fost acuzata de trafic de droguri. Catalina S. a ajuns in aceasta situatie pentru ca a vandut medicamente, cu regim special, fara reteta.

Anchetatorii au gasit, anul trecut, in farmacie pastilele care pot fi folosite pe post de droguri in combinatie cu alte substante. Dosarul a fost inaintat atunci spre solutionare jucatorilor Tribunalului Botosani si magistratii s-au pronuntat in cursul zilei de astazi.

“Respinge cererea formulată de inculpata S.C. prin apărătorul ei ales, de schimbare a încadrării juridice a faptei pentru care a fost trimisă în judecată din art.2 al.1 din legea 143/2000 în art.4 al.1 din aceiaşi lege, ca neîntemeiată. Condamnă pe inculpata S. C.,. pentru săvârşirea infracţiunii de procurare şi deţinere fără drept, de droguri de risc, prevăzută şi pedepsită de art.2 al.1 din legea nr.143/2000, privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, cu aplicarea art.5 cod penal, art.74 lit.a , art.76 lit.c Cod penal 1969 la pedeapsa de 1 an închisoare. Obliga inculpata să plătească statului 300 lei cheltuieli judiciare”, se arata pe portalul Tribunalului Botosani.

De altfel, judecatorii au dispus confiscarea a cantitatilor de  40 comprimate de Diazepam, 3,81 grame pulbere de Diazepam, 50 comprimate de Distonocalm cu substanta activa Amobarbital si Propanolol si 3,48 grame pulbere de Amobarbital si Propanolol, cantitati aflate in Camera de Corpuri delicte a IGPR-D.G.J.S.E.O, cu dovada seria H nr.0104379 din 13 iunie 2014.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad