Connect with us

Sport

Leo Grozavu: “Martinus este o mare dezamăgire pentru mine. L-am băgat în orice condiţii dar nu ne-a ajutat cu nimic”

Published

on

martinus quenten europa league

Martinus Quenten este de departe cel mai talentat şi valoros jucător din lotul FC Botoşani dar în acelaşi timp reprezintă şi cea mai mare dezamăgire atât pentru suporteri cât şi pentru antrenorul Leo Grozavu. În această vară, Martinus Quenten a fost în permanenţă cu gândul la plecare iar de câte ori a fost trimis în teren, nu a ajutat echipa şi nici nu a avut realizări individuale.

Antrenorul Leo Grozavu susţine că l-a folosit pe Martinus şi atunci când acesta nu merita să joace şi că a sperat ca talentatul fotbalist să revină la forma din turul campionatului trecut. Cu toate acestea, evoluţiile lui Martinus Quenten nu au fost în creştere.

“Martinus este o mare dezamăgire pentru mine. Zece luni de zile toată lumea Martinus, Martinus. L-am băgat în orice condiţii. Nu poate. El în primul rând nu este pregătit mental să ajute echipa. Când îl scot pe Martinus, toată lumea: de ce l-ai scos pe Martinus? L-am forţat de foarte multe ori dar nu ne-a ajutat cu nimic. Neavând alte soluţii, am zis că se mai sperie adversarii de el dar din păcate nu mai sperie pe nimeni la momentul ăsta. Nu vrea să se mai pregătească”, a spus Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad