Connect with us

Sport

Concordia Chiajna – FC Botoşani 3-0. Leo Grozavu: “Mergem înainte. Vom vedea până când, vom vedea până unde”

Published

on

fc botosani - steaua 0-1 leo grozavu (19)

FC Botoşani a părăsit Cupa Ligii încă după primul meci iar criza este din ce în ce mai accentuată. Formaţia botoşăneană i-a pierdut pentru meciul de sâmbătă, din campionat, contra Concordiei Chiaja, pe Raul Costin şi Miron.

Celor doi li se adaugă Michael Ngadeu, Florin Acsinte şi Andrei Cordoş, toţi trei accidentaţi. În plus, Gabriel Vaşvari va fi suspendat pentru partida de sâmbătă.

“Am fost nevoit să-l introduce pe Miron care a jucat aseară un meci de calificare. Autocarul echipei a ajuns la stadion iar Miron a ajuns ulterior. E o situaţie dificilă dar este. A făcut eforturi mari ca să fie pe teren. Îmi pare rău că a avut ghinionul să se accidenteze şi sper să nu fie ceva grav. Vom vedea cu cine vom juca sâmbătă în campionat. Este un meci important, împotriva unei cotracandidate. Sunt foarte multe probleme la echipă dar trebuie să găsim un 11 care să dea o replică cât mai serioasă. E clar că suntem într-o situaţie grea, de criză. Mergem înainte. Vom vedea până când, vom vedea până unde. E greu de gestionat o asemenea situaţie. Foarte multe ghinioane, foarte multe greşeli de arbitraj. S-au strâns toate împotriva noastră”, a spus Leo Grozavu la LookTV.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad