Connect with us

Sport

REAL TAEKWONDO TEAM Botoşani a cucerit locul I în clasamentul pe echipe la Cupa Hârşova

Published

on

taekwondo (1)

Comunicat La finele saptamanii trecute, in orasul Harsova din jud. Constanta, Clubul  Sportiv TAEKEON Harsova a organizat a XIV a editie,  a CUPEI HARSOVA la Taekwondo WTF, in parteneriat cu Federatia Romana de Taekwondo WTF, la care au participat 15 cluburi de profil din tara cu  peste 270 de sportivi inscrisi.

Municipiul Botosani a fost reprezentat cu succes de catre cel mai titrat club de taekwondo, C.S. REAL TAEKWONDO TEAM . Clubul a inscris la acest eveniment 28 de sportivi si 2 arbitri. Datorita prestatiei foarte bune la aceasta competitie s-au obtinut  8 medalii de aur, 10 de argint si 10 de bronz, dar si LOCUL I la clasamentul general pe echipe.

Medaliatii cu aur: RADIȘ ANDY – EDUARD, BUZUC DENIS, MARIN BIANCA, MARIN RĂZVAN, FILIP MARIAN, BÎRSAN DAVID-ROBERT, ANDRONACHE ECATERINA-ANDREEA, SVEICA FLORIN-CONSTANTIN.

Medaliatii cu argint: LEAHU CLAUDIA, VAMANU ANDREI MARIUS, CHIABURU GABRIEL, IACOB IUSTINA, MIȘCODAN AMALIA, HERMENIUC BIANCA, TĂRUS MIHAELA IULIANA, LAZĂR ALEXANDRU, DOLOCA IONELA-RAMONA, ȚURCĂ CONSTANTIN-ANDREI.

Medaliatii cu bronz: ICHIM COSMINA, ȘOCARICI DARIUS, IVANOV SERENA, IVANOV ȘTEFAN, CHIABURU DAVID,

GRĂDINARU ADINA, CUCU SEBASTIAN, MAFTEI MARIAN, COSTEA DARIUS-ADELIN, ȚĂRUȘ MIHAI.

Conducerea Clubului Sportiv REAL TAEKWONDO TEAM impreuna cu sportivii si parintii acestora multumeste Primariei Municipiului Botosani si Consiliului Local Botosani pentru sprijinul acordat pentru a participa la evenimentele din cadrul  proiectului de finantare nerambursabila ”Promovarea talentului sportiv botosanean in tara si strainatate ”. Datorita acestui parteneriat,  C.S. REAL TAEKWONDO TEAM reuseste sa participe cu un număr mai mare de sportivi  la activitatile organizate sub egida Federatiei Romane de Taekwondo WTF , in vederea obtinerii de rezultate foarte bune si pentru mentinerea Municipiului Botosani in fruntea clasamentului de profil la aceasta disciplina sportiva olimpica. Aceste rezultate extraordinare  demonstreazainca o data  ca suntem un club foarte puternic ,  cu sportivi bine pregatiti si se merita sa se investeasca  in aceste tinere talente. Datorita rezultatelor bune obtinute de la inceputul acestui an competitional, Federatia Romana de TaekwondoWTF a dotat clubul cu o suprafata de lupta competitionala .

Presedinte- antrenor NICOLAE PASNICIUC

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad