Connect with us

Evenimente

Tineri cu dosare penale după ce au condus autoturisme deşi nu aveau permis

Published

on

politist rutiera 7mai

La data de 05.09.2015, în jurul orei 17.20, C. I. de 17 ani, din comuna Prăjeni, judeţul Botoşani, a fost depistată în timp ce conducea un autoturism având aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare străine, pe DC 43, în comuna Prajeni.

Verificările efectuate au stabilit că tânăra nu poseda permis de conducere. De asemenea, s-a stabilit că autoturismul i-a fost încredințat spre conducere de către C. V. de 20 ani, din satul Câmpeni, comuna Prăjeni, judeţul Botoşani, pasager în autoturism la momentul depistării.

În aceeaşi zi, C. A. de 21 ani, din comuna Corlăteni, judeţul Botoşani a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DJ 292, în localitatea Corlăteni. Întrucât tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie, în cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere.

Duminică, în jurul orei 11.50, a fost depistat în trafic, pe strada Ţarina din orașul Flămînzi, un autoturism condus de B. I. de 22 ani, din localitate. La vederea echipajului de poliţie, tânărul a oprit brusc autoturismul, blocând parţial ambele sensuri de circulaţie, a coborât de la volan şi a fugit.

Verificările efectuate de polişti au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad