Connect with us

Sport

11 medalii cucerite de Brilliant Taekwondo botoşani la Cupa Hârşova

Published

on

taekwondo harsova

În acest week-end, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club Botoşani a participat la Cupa Hârșova, competiție ajunsă la a 14-a ediție. Delegaţia botoşăneană a fost formată din 17 sportivi, 2 tehnicieni (Denis Matei și Pavel Matei) și 2 arbitri (Iustin Manciu și George Hobjilă).

La această competiţie, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club Botoşani a obţinut un număr de 11 medalii, dintre care 2 de aur, 3 argint și 6 de bronz.

Locul 1 : Rareș Burlacu și Sebastian Dulgheriu ;

Locul 2 : Robert Zamosteanu, Cristian Senciuc și Diana Matei ;

Locul 3 : Armand Botezatu, Mario Tofan, Andreea Corduneanu, Matei Aniță, Alexandru Ciuclea și George Hobjilă ;

De asemenea, sportivii Maximilian Amironesei, Camelia David, Cristian Plioț, Ștefan Vornicu, Alberto Ganfiuc și Gabriel Dîrvariu au fost la un pas de medalie, având prestații deosebite.

„Fiind o competiție test pentru Campionatul Balcanic și Cupa României din această toamnă, obiectivul meu și al sportivilor mei a fost acela de a pune în aplicare nouă tactică de abordare a fiecărei lupte. Sunt mândru de sportivii mei, aceștia având pe suprafață o atitudine demnă de invidiat”, a declarat președintele și instructorul Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis Matei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad