Connect with us

Evenimente

Şoferul care a accidentat mortal un copil de 15 ani a avut de două ori permisul suspendat şi peste 20 de amenzi

Published

on

accident flamanzi poze (5)

Şoferul care implicat în accidentul mortal de la Flămânzi, soldat cu decedul unui copil în vârstă de 15 ani, este client vechi al poliţiştilor de la rutieră. Acesta a fost amendat în mai multe rânduri pentru viteză şi a avut permisul suspendat.

Potrivit poliţiştilor Serviciului Rutier, din 2010 când a obţinut permisul de conducere, tânărul în vârstă de 23 de ani a primit numai puţin de 25 de amenzi pentru viteza si a avut de doua ori permisul suspendat din cauza punctelor acumulate.

TRAGEDIE. Copil în vârstă de 15 ani mort într-un accident la Flămânzi – VIDEO

Va reamintim ca accidentul mortal s-a produs, miercuri seara, in orasul Flamanzi. Baiatul de 15 ani a iesit cu bicicleta de pe un drum secundar si a fost lovit in plin de un autoturism, marca BMW, condus de un tânăr de 23 de ani care circula pe drumul european. In ciuda manevrelor de resuscitare, minorul nu a mai fi putut fi adus la viata. Martorii au povestit ca soferul circula cu viteza. Inclusiv un pasager din BMW a confirma ca tanarul avea peste 100 kilometri la ora, în condiţiile în care limita de viteză este de 50 de km la ora în acea zonă. Şoferul a franat pe o distanta de peste 50 de metri, dar cu toate acestea nu a putut opri bolidul si l-a izbit puternic pe baiatul aflat pe bicicleta.

Soferul implicat in accident a fost testat de politisti si nu consumase alcool. Tanarul de 23 de ani lucreaza ca sofer de TIR, iar are acum permisul suspendat. În present, el este acum cercetat penal pentru ucidere din culpa în timp ce rudele copilului se pregatesc de inmormantare.

accident flamanzi poze (6) accident flamanzi poze (3) accident flamanzi poze (2) accident flamanzi poze (1) accident flamanzi poze (7) accident flamanzi poze (8)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad