Connect with us

Sport

FC Botoşani încearcă o nouă resuscitare a atacantului Martinus Quenten. “Martinus şi Ngadeu sunt singurii jucători pentru care am avut oferte”

Published

on

martinus quenten foto prosport

Conducătorii clubului FC Botoşani încă încearcă să-l resusciteze pe Martinus Quenten, un jucător care în tutul campionatului trecut a avut evoluţii foarte bune iar ulterior prestaţia lui a lăsat mult de dorit. Finanţatorul Valeriu Iftime a avut mai multe discuţii cu Martinus Quenten şi crede că acesta poate reveni la forma din turul sezonului trecut.

De altfel, Valeriu Iftime i-a promis lui Quenten că în cazul în care va reveni la o formă bună şi va ajuta echipa, în iarnă va putea pleca de la FC Botoşani chiar dacă are contract până la finalul acestui sezon.

“Martinus s-a turmentat de la atâta telenovelă, hai la Steaua, la Dinamo. El mi-a spus că nu vrea să plece din Botoşani şi nu semnează cu Steaua sau Dinamo, pe nişte condiţii impuse. A spus că vrea să facem un acord şi să nu se vorbească, că este un jucător mercenar. I-am spus că dacă joacă şase-şapte meciuri bune, va avea oferte iar eu îi dau drumul să plece. Câştigă şi el, câştigăm şi noi. Martinus este un fotbalist foarte capricios dar este o valoare a noastră. Martinus şi Ngadeu sunt singurii jucători pentru care am avut oferte. Dacă Hagi îl vrea, Steaua îl Vrea, Dinamo îl vrea, de ce să nu joace la Botoşani. De asta am spus să revenim şi să fie reprimit la pregătire”, a declarat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad