Connect with us

Evenimente

Adăpost de porumbei, gândaci şi multă mizerie într-un bloc din centrul municipiului Botoşani

Published

on

bloc botosani porumbei, gandaci (1)

In urma sesizărilor primite, din partea locatarilor imobilului situat în str. Revoluţiei nr. 13, sc A, serviciul protecţia  mediu din cadrul Poliţiei Locale Botoşani, în colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică Botoşani, au făcut un control la adresa indicată, unde au fost constatate mai multe nereguli.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale Botoşani, Ioan N. a ocupat uscătorul de la etajul 7, amenajând ilegal un adăpost pentru creşterea porumbeilor. Modul impropriu de amenajare şi lipsa unei igienizări corespunzătoare, creează un disconfort vizibil locatarilor din imobil şi un pericol real de îmbolnăvire. Mizeria provenită de la porumbei, prezenţa gândacilor care au invadat apartamentele din imobil şi mirosul înţepător, amplificat de temperaturile ridicate, au condus la nemulţumirea cetăţenilor.

În urma controlului efectuat, Poliţia Locală a dispus ca în termen de 5 zile să elibereze spaţiul de folosinţă comună, să fie luate măsuri de igienizare corespunzătoare, riscând sancţionarea cu amendă de la 500 la 1000  lei.

bloc botosani porumbei, gandaci (2)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad