Connect with us

Sport

FC Botoşani şi-a schimbat obiectivul. Valeriu Iftime va reduce contractele jucătorilor: “Pierdem peste 500.000-600.000 de euro dacă nu ajungem în play-off”

Published

on

fc botosani - spartaki (11)

Stratul prost de sezon îi determină pe conducătorii clubului FC Botoşani să îşi schimbe obiectivul. Dacă la începutul sezonului se vorbea de play-off, acum oficialii clubului botoşănean se gândesc la evitarea retrogradării şi la măsurile pe care trebuie să le ia din punct de vedere financiar.

După nouă etape, FC Botoşani este pe locul 12 în clasamentul Ligii I dar poate ajunge pe loc de retrogradare dacă penalizare de şase puncte aplicată clubului Petrolul Ploieşti va fi anulată. În aceste condiţii, conducătorii clubului FC Botoşani nu se va gândesc la play-off şi spun că obiectivul este evitarea retrogradării. În acelaşi timp, finanţatorul Valeriu Iftime spune că în iarnă va face o analiză şi este foarte posibil să se ajungă la diminuarea bugetului şi implicit a contractelor jucătorilor.

“Obiectivul este evitarea retrogradării. Voi avea o discuţie cu fotbaliştii în această iarnă şi în funcţie de locul pe care îl ocup, voi încerca o diminuare de buget. Toată construcţia pe care am gândit-o în vară, eu m-am gândit continuu la play-off iar play-off înseamnă nişte bani. Pierdem peste 500.000-600.000 de euro dacă nu ajungem în play-off. Odată sunt banii din drepturile TV şi a doua oară este interesul. Una este să vină Steaua şi alta e să vină Chiajna”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad