Connect with us

Sport

Ghiorghi Rotaru, patron Inter Dorohoi: “Singurul obiectiv este menţinerea în Liga a III-a timp de 20 de ani”. VEZI ce buget va avea clubul dorohoian în primul sezon de Liga a III-a

Published

on

luceafarul-inter cupa romaniei8

Inter Dorohoi a debutat în Liga a III-a cu o remiză, pe teren propriu, în faţa formaţiei Aerostar Bacău, o echipă cu tradiţie în fotbalul românesc. Conducătorii clubului dorohoian nu şi-au propus obiective măreţe pentru acest sezon şi nici pentru sezoanele următoare ci vor menţinerea în eşalonul trei.

Gheorghi Rotaru, patronul formaţiei Inter Dorohoi susţine că nu îşi doreşte promovarea în Liga a II-a deoarece ar fi costuri mult prea mari şi nu s-ar justifica.

“Singurul obiectiv este menţinerea în Liga a III-a timp de 20 de ani. Nu vrem Liga a II-a. Liga a II-a este un obiectiv de fiţe. Pentru ce? Nici măcar nu sunt televizate meciurile ca să zici că îţi faci reclamă. Echipa pe care am făcut-o este de mijlocul clasamentului Ligii a III-a”, ne-a spus Gheorghi Rotaru.

Cât priveşte bugetul clubului, acesta va fi de aproximativ 150.000 de euro şi va fi asigurat de omul de afaceri Gheorghi Rotaru şi de alte câteva firme din municipiul Dorohoi.

“Bugetul pentru un sezon în Liga a III-a va fi cel mult 150.000 de euro. trebuie să avem un echilibru şi să e raportăm la unde suntem. 3000 de lei costă doar observatorii şi arbitrii la un meci. Mai sunt cheltuieli cu transportul, masa, echipamentul, contractile sau convenţiile civile, primele. Încă din returul campionatului trecut am discutat cu patronii de la Delta Con şi Mira Com pentru implicarea lor în susţinerea echipei. Mai e vorba să vină şi de la Spicul, plus ceilalţi oameni de afaceri din Dorohoi pentru că Interul este singura echipă a Dorohoiului”, a mai declarat patronul echipei Inter Dorohoi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad