Connect with us

Sport

FC Botoşani va mai transfera un mijlocaş şi un atacant

Published

on

cornel sfaiter

Conducătorii clubului FC Botoşani, împreună cu antrenorul Leo Grozavu, au făcut o analiză a ceea ce s-a întâmplat în primele nouă etape din acest sezon şi au ajuns la concluzia că lotul încă are nevoie de întăriri chiar dacă s-au realizat 16 transferuri.

Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani, susţine că în zilele următoare vor mai veni un atacant şi un mijlocaş central. De asemenea, se caută un înlocuitor pentru Martinus Quenten, un jucător care a avut evoluţii catastrofale în acest sezon.

“Jucătorii au liber până joi la 17.00 şi apoi din nou la treabă. Redresarea este destul de dificilă dar credem în ea. Am analizat foarte bine şi suntem convinşi că jocul echipei se va schimba odată cu revenirea lui Ngadeu, Cordoş, Acsinte. Dacă primeşti gol repede, nu îţi mai iese nimic nici pe faza ofensivă. Mai încercăm să facem două-trei transferuri. Vrem în primul rând un mijlocaş central şi un atacant. Problema este că în ţară nu găseşti jucători de calitate pe care să-i poţi transfera. Toate echipele caută jucători. Mă ocup personal de aducerea a încă doi-trei jucători care să vină cu un plus la echipă”, a spus Cornel Şfaiţer.

Vestea bună este că la partida cu Chiajna, programată pe 12 septembrie, ar putea reveni Andrei Cordoş. În ceea ce îl priveşte pe Michael Ngadeu, acesta are şanse de juca în meciul cu Dinamo, programat pe 20 septembrie.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad