Connect with us

Sanatate

Sute de botoşăneni trataţi de medicii americani în două zile – FOTO

Published

on

medici americani (7)

Sute de copii si adulti au primit ieri si astazi consultatii si tratamente de la medicii si asistentii veniti de peste ocean. Echipa Medical Mission isi desfasoara activitatea atat la pediatrie, cat si la Mavromati si numai intr-o singura zi au avut aproape 200 de solicitari si sapte interventii chirugicale.

“Bine, noi incercam sa onoram toate solicitarile, sa vedem si sa tratam mai multi oameni pentru ca de asta suntem aici. Avem o echipa buna cu care am venit si am avut deja cateva operatii si facem tot ce putem pentru ei”, a declarat Mark Hechler, plastician Medical Mission.

Echipa Medical Mission se afla pentru a 15-a oara la Botosani. Misiunea lor se va incheia pe 3 septembrie la ora 12:00. Cei care nu ati apucat sa va inscrieti pentru controale si investigatii mergeti direct la sectia de pediatrie.

Doctorii americani fac atat controale medicale generale, cat si operatii chirurgicale, laparoscopice, plastice si ortopedice, la copii si adulti.

 

medici americani (1) medici americani (14) medici americani (13) medici americani (12) medici americani (11) medici americani (10) medici americani (9) medici americani (8) medici americani (6) medici americani (5) medici americani (4) medici americani (3) medici americani (2)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad