Connect with us

Sport

Leo Grozavu rămâne antrenorul echipei FC Botoşani. Valeriu Iftime: “Nu îl ţin pe Leo din cauza unor bani pe care ar trebui să-i plătim la rezilierea contractului. Nici nu vrea bani pentru perioada în care echipa nu are rezultate”

Published

on

leo grozavu fcbt-u cluj

Leo Grozavu a avut o discuţie cu conducătorii clubului şi şi-a clarificat situaţia. Potrivit finanţatorului Valeriu Iftime, Leo Grozavu rămâne antrenorul echipei FC Botoşani. În plus, conducătorii clubului botoşănean mai încearcă să realizeze două-trei transferuri în această săptămână pentru a întări compartimentul ofensiv.

“Pe termen lung nu putem construi aşa la hei-rup. Leo nu ţine de scaun şi el pleacă în secunda doi dacă eu îi spun. Trebuie spus la lume că dacă îl dăm afară. Nu îl ţin pe Leo din cauza unor bani pe care ar trebui să-i plătim la rezilierea contractului. Leo a spus că el nici nu vrea bani pentru perioada în care echipa nu are rezultate. Eu cred că Leo este un antrenor bun, ştie ce are de făcut şi echipa are nevoie de el”, a declarat Valeriu Iftime pentru Botosani Online.

Prima măsură luată după începutul slab de campionat este rezilierea contractelor la doi-trei jucători aduşi în această vară şi transferarea altor fotbalişti.

“Sunt nişte măsuri pe care trebuie să le luăm şi pe care le-am discutat astăzi. Este vorba de două-trei transferuri. În condiţiile în care reuşim aceste transferuri, vor pleca doi-trei jucători veniţi în această vară şi care nu au confirmat. Am pierdut nişte bani dar asta este. Plătim preţul grabei de a face o echipă competitivă pentru Europa League. Mai plătim faptul că nu avem istorie, că suntem din Botoşani. Toţi jucătorii merg la Voluntari şi nu vin la noi chiar dacă le oferim contracte mai bune. Am avut şapte-opt transferuri pe listă în vară şi nu a ieşit niciunul. Toţi pe care i-am urmărit în ultimul an, au plecat la aceleaşi salarii, la alte echipe. Chiar dacă le dădeam 1000 de euro în ples la contract, ei tot preferau Bucureştiul”, a mai precizat finanţatorul clubului FC Botoşani.

Jucătorii care vor fi transferaţi în zilele următoare sunt toţi străini. Conducătorii botoşăneni sunt ceva mai rezervaţi când vine vorba de aducea străinilor deoarece au avut experienţa Robertson şi Neziri care nu au confirmat.

“Rămâne varianta jucătorilor străini dar riscăm să ajungem în cazul Robertson. A fost un transfer scump, am muncit enorm să-l aducem iar el nu ne-a ajutat cu nimic. Nu am avut niciun meci de pregătire cu Robertson. Ne-am uitat doar pe DVD-uri”, a conchis Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad