Connect with us

Sport

Play-off-ul este tot mai departe de FC Botoşani. Grozavu: “Cel puţin ca buget, Botoşaniul este participantă la play-out”

Published

on

leo grozavu

Înainte de startul sezonului, Leo Grozavu anunţa că obiectivul este clasarea pe unul din primele şase locuri la finalul returului şi calificarea în play-off. După opt etape în care FC Botoşani a acumulat doar şase puncte, tehnicianul susţine că bugetul este unul de play-out că sunt cel puţin opt cluburi mai bogate decât FC Botoşani.

Din câte se pare, nici Leo Grozavu nu mai crede în realizarea obiectivului stabilit la începutul campionatului şi probabil că acesta şi-a dat seama că în această vară campania de transferuri a fost un eşec.

“La momentul acesta, cel puţin ca buget, Botoşaniul este participantă la play-out. În anumite moment, noi ne-am depăşit condiţia, am obişnuit oamenii să vadă meciuri bune, rezultate bune. Lumea este pretenţioasă. Dacă vom face comparaţie între bugetul nostru şi bugetul celorlalte echipe vom vedea că suntem în zona de play-out. Pe partea contractuală stăm mai bine decât anul trecut dar nu mai bine decât competitoarele cu care ne confruntăm. Şi alţii s-au întărit. Cel puţin opt echipe sunt peste noi ca buget. Rezultatele vor arăta în ce zonă ne situăm. Tot rezultatele vor arăta dacă investiţiile se justifică”, a spus Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad