Connect with us

National

5 zodii care au ghinion la bani toamna asta

Published

on

bani foto tecuceni

Din păcate, toamna nu aduce vești foarte bune pentru câțiva nativi ai zodiacului, cel puțin din punct de vedere financiar. Cinci zodii vor avea mari probleme cu banii în următoarele luni și nu prea au cum să evite acest lucru, pentru că astrele sunt pur și simplu împotriva lor.

Iată care sunt zodiile care nu vor avea parte de prea mulți bani toamna aceasta

Berbec – Degeaba ai muncit toată vara, pentru că la sfârșitul lui septembrie niște cheltuieli neașteptate își vor face apariția în viața ta. Partea bună e că le vei face față, pentru că ai reușit să pui niște bani deoparte. Partea mai puțin bună e că îți doreai să faci altceva cu acei bani, iar acum va trebui să renunți la planurile tale inițiale.
Ai grijă la bani și în lunile care urmează. Nici octombrie și noiembrie nu se anunță a fi prea roz, din acest punct de vedere.

Taur – O afacere riscantă te poate duce aproape de pragul falimentului. Ai grijă în ce investești, ai grijă pe ce dai banii și verifică de trei ori atunci când trebuie să semnezi un contract pe termen lung. E foarte posibil ca o persoană destul de apropiată să vrea să te păcălească și să-ți ia banii.
Cea mai simplă cale spre eșec este să-ți investești toți banii într-o afacere în care nici tu nu crezi din tot sufletul…

Capricorn – S-ar putea să te confrunți cu o problemă majoră legată de casă, undeva pe la mijlocul lui octombrie. Asta înseamnă că vei cheltui mulți bani pentru a o rezolva. Ai grijă ce și de unde cumperi și asigură-te că rezolvi această problemă pentru totdeauna, altfel s-ar putea să reapară în viața ta.
Mai bine economisești de acum niște bani, dacă nu vrei să te prindă iarna cu bugetul pe minus.

Vărsător – Din păcate pentru tine, acest ghinion la bani nu e o noutate. 2015 a fost un dezastru din punct de vedere financiar, pentru mulți vărsători. Singurul sfat pe care ți-l putem da e să ai răbdare și să gândești pozitiv – va ieși soarele și pe strada ta!
Și nu mai da banii pe prostii! Încearcă să cumperi doar strictul necesar și în acest fel poate vei ieși mai repede din mica ta criză financiară.

Pești – Ghinionul tău la bani vine dintr-un plan măreț pe care l-ai pus la cale multă vreme, dar care, din păcate, nu va da roade… adică va eșua. Știm că te-ai chinuit mult în ultima perioadă și ai și muncit suplimentar pentru a obține ceva ce ți-ai dorit de mult timp, dar astrele nu sunt de partea ta.

Gândește pozitiv! Din decembrie s-ar putea să ai o a doua șansă!

Sursa: unica.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad