Connect with us

Sport

Martinus Quenten a fost reprimit în lot de Leo Grozavu. A picat şi transferul la Dinamo

Published

on

fc-bt-gaz4 quenten

Transferul lui Martinus Quenten la Dinamo a picat iar fotbalistul botoşănean a revenit la pregătire sub comanda lui Leo Grozavu. Internaţionalul din Curacao a avut o discuţie cu Valeiu Iftime şi Cornel Şfaiţer, finanţatorul şi respectiv preşedintele FC Botoşani, iar aceştia i-au transmis că nu va pleca liber de contract şi că va trebui să joace până vara viitoare pentru roş-alb-albaştrii.

De la începutul acestui an, Martinus Quenten a fost cu gândul la plecare. În luna iunie a negociat cu Steaua dar până la urmă a refuzat oferta grupării campioane. A revenit la FC Botoşani dar evoluţiile lui Martinus Quenten au fost modeste. Nu a ajutat absolut deloc echipa ci a preferat doar să demonstreze că este un jucător de valoare. Nici asta nu i-a reuşit iar oficialii FC Botoşani au decis să-l scoată din lot şi să-l pună pe lista de transferuri. În urmă cu aproximativ o săptămână, oficialii cluburilor FC Botoşani şi Dinamo au negociat pentru un schimb Martinus Quenten – Vali Lazăr. Niciunul dintre jucători nu a acceptat iar înţelegerea a picat.

Între timp, conducătorii FC Botoşani au avut o discuţie cu Martinus Quenten şi i-au amintit acestuia că mai are un an de contract şi că nu va pleca gratis. Din câte se pare, impresarii lui Quenten au discuţii cu câteva cluburi din Rusia şi ar vrea să-l transfere acolo. Problema este că ei îşi doresc ca Martinus Quenten să plece liber de contract de la FC Botoşani astfel încât să încaseze ei o sumă mai mare de bani.

„Am propus, am avut răbdare, am discutat cu domnul Negoiţă însă până la momentul acesta nu am primit niciun răspuns. Singurul mesaj pe care l-am primit este că Vali Lazăr nu ar dori să vină la FC Botoşani. Ori dacă jucătorul nu vrea, nu putem să-l aducem cu forţa. În aceste condiţii, vă daţi seama că este foarte greu să se mai facă schimbul. Atât eu cât şi Valeriu Iftime, am discutat cu Martinus şi vă asigur că veţi vedea un alt Martinus, un Martinus care va fi capacitat 100% pentru jocul de luni cu CFR-ul. I-am cerut să fie acel jucător care era când a venit la noi în stagiul de pregătire de la Tg. Neamţ, când noi îl consideram cel mai bun jucător. Ne-a promis că el va da totul la antrenamente, se va pregăti normal, la 100% şi va face jocuri bune pentru FC Botoşani în continuare. Dacă ne-a promis însemană că trebuie să avem încredere în el pentru că e un jucător pe care contăm, un fotbalist pe care eu nu am vrut să-l pierdem. L-am propus la Dinamo însă lucrurile au stat pe loc. Nici el nu-şi dorea 100% să meargă la Dinamo şi de aceea i-am cerut ca de astăzi să-i fie gândul numai la FC Botoşani”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad