Connect with us

Sport

CFR Cluj – FC Botoşani. Leo Grozavu: “Ar fi bun şi un punct la Cluj în condiţiile actuale”

Published

on

leo grozavu fcbt-u cluj

FC Botoşani va întâlni luni seară, de la ora 21.00, formaţia CFR Cluj, în ultimul meci al etapei a IX-a. Botoşănenii nu au amintiri prea plăcute din duelurile cu CFR Cluj şi din acest motiv tehnicianul Leo Grozavu spune că ar fi mulţumit şi cu un punct în jocul de luni.

„Este un meci greu ca toate celelalte de altfel pentru că tot trei puncte sunt puse în joc. Nu există meci uşor. Este un joc împotriva unei echipe bune, în faţa căreia nici în meciurile anterioare nu am reuşit să obţinem mare lucru, dar ca de fiecare dată, avem speranţa că de data asta vom reuşi. În acest moment există o anumită apăsare, aşa cum este la orice echipă atunci când rezultatele nu apar. Important este ca la momentul jocului să ne mobilizăm şi să facem un rezultat bun”, a spus Leo Grozavu care a adăugat:

“Ar fi bun şi un punct la Cluj în condiţiile actuale. Este un meci în deplasare, cu o echipă foarte puternică. Orice punct acumulat în clasament e benefic. Şi cu Pandurii dacă am fi obţinut un punct, chiar dacă nu era un rezultat mulţumitor, era ceva. Orice punct în acest campionat contează. La final când vom trage linie se adună”.

Partida dintre CFR Cluj şi FC Botoşani va fi transmisă în direct de LookTV, Digi Sport 1 şi Dolce Sport1.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad