Connect with us

Sport

Stagiu de pregătire pe litoral pentru sportivii de la Brilliant Taekwondo Sporting Club

Published

on

brilliant taekwondo stagiu eforie

În perioada 16-23 august 2015, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat la Stagiul Tehnic Național în localitatea Eforie-Nord cu un lot format din 16 sportivi. Acest stagiu a avut un rol metodologic, fiind prezentate o multitudine de căi pentru a dezvolta ceea ce înseamnă Taekwondo WTF în cadrul sporturilor olimpice.

Totodată, sportivii Andreea Corduneanu, Sebastian Dulgheriu, George Hobjilă și Andrei Andruș au susținut examenul de 1 Kup (centură roșie cu tresă neagră).

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club deja a devenit un promovator al sportivilor cu potențial și în lumea tehnicienilor, astfel sportivul Remus Burcă a fost admis în urma examenelor pentru arbitri și instructori, iar sportivul George Hobjilă pentru arbitri.

„Suntem foarte încrezători că acest ultim stagiu de pregătire din vara anului 2015 va aduce un plus sportivilor noștri ce se pregătesc de o jumătate de an plină de competiții ce le va evidenția adevărata valoare. Obiectivele noastre sunt reprezentate de o figură cât mai frumoasă la Cupa României în luna octombrie, dar mai ales la Campionatul Balcanic din Grecia din luna septembrie, Campionatul European de Juniori din luna octombrie și Campionatul European sub 21 ani din luna noiembrie.

Cupa Hârșova, ce se va desfășura în perioada 4-5 septembrie, este primul test pentru sportivii noștri de unde sperăm să ne cu cât mai multe rezultate notabile.” a declarat conducerea Brilliant Taekwondo Sporting Club.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad